Call us now

Глобална програма за развитие на ИТ умения

Подобрявайте дигиталните си умения с помощта на програмата за безплатни обучения на

&

организират специална инициатива за ИТ обучения и сертификация през месец Май 2022 г.

Глобалната програма за развитие на ИТ умения е насочена към представители на държавни институции и неправителствени организации, като има за цел да помогне за подобряването на ИТ уменията на над 25 млн. души по света.

В България Microsoft и Coursedot предлагат и още три уебинара, както и специален ваучер с отстъпка за изпита за получаване на сертификат.

Какво включва програмата

Глобалната инициатива за развитие на ИТ умения предлага пълен и безплатен достъп до обученията на Microsoft. Те са достъпни свободно за всички желаещи и включват текст, видео инструкции и упражнения за затвърждаване на наученото.

През месец май 2022 г. Microsoft и Coursedot организират и три допълнителни уебинара, които ще се проведат през месец май и ще бъдат водени на живо от един от водещите ИТ инструктори в страната. Те ще дадат допълнителна информация на участниците и ще ги подготвят за изпита за получаване на един от три сертификата.

Безплатни уебинари

Програма

12.05.2022

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

19.05.2022

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

26.05.2022

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Ваучер за отстъпка

Всички участници в програмата ще получат ваучер за отстъпка, чрез който изпитът за получаване на сертификат ще струва
15 $
вместо
150 $
каквато е оригиналната му цена.

За кого е подходяща

Организираната от Microsoft и Coursedot програма е насочена към служители в държавни и правителствени институции и организации от неправителствения сектор. Участието е безплатно, а целта е повече хора да подобрят ИТ уменията си и да се сдобият със съответните сертификати.

Сертификатите са световно признати и дават професионално преимущество на техните притежатели. Те са от полза и за кариерното развитие.

Как да се включа?

Попълнете формуляра за регистрация и представители на Microsoft и Coursedot ще се свържат с вас:

6 + 2 =